top of page

Om oss

I Barnas Moa har vi mye god tumleplass.

Vi har en skjermet småbarnsavdeling for de aller yngste barna. I tillegg til hovedoppholdsrommet med kjøkken og spiseavdeling, har vi et tumlerom for grovmotorisk leik, et sansemotorisk rom for "messy play" og våtrom for vannleik. Avdelingen har en stor garderobe i tillegg til grovgarderobe, med god plass til ungenes utstyr.  Småbarn har eget skjermet, inngjerdet uteområde, men er gjerne sammen med de eldre barna på felles uteområde. 

 

 

Storbarn bruker Mastua på gården som oppholdsareal. Her har vi et  lite kjøkken med liten spiseavdeling, tumlerom for grovmotorisk aktivitet, små grupperom, bad og garderobe. 

Alt av mat er økologisk, og vi spiser varm lunch hver dag. 

Vi har et stort og allsidig uteområde med bringebær og solbærbusker, sklie, lavvo, lekeslott med sandkasse, utkikkstårn,

sykkelområde og et stort amfi. Vi disponerer også eple- og plommehagen på gården.

Utenfor lekeplassen vår har vi vår egen "skrammel lekeplass" (Junkyard Playground).  Her leker vi med løse elementer, store kabeltromler, rør og dekk, sand og vann. 

Rundt barnehagen ligger fine turmuligheter. Ofte går turene våre til Dinosaurskogen, hvor vi har vår egen koie. Vi bruker Børsåsen og Børøya for lengre turer.

 ——-

Vi tar inn barn hele året dersom vi har ledige plasser.

Ta kontakt på epost:

post@barnasmoa.no

nina@barnasmoa.no 

eller på telefon: 46 80 84 40/

                               740 56 000   (spør etter styrer Nina Ersland)

 

bottom of page