top of page

Om oss

I Barnas Moa har vi mye god tumleplass.

Vi har en skjermet småbarnsavdeling for de aller yngste barna (0-1 år). Avdelingen holder til i den nyeste delen av barnehagen, lokalene er lyse, og veggene er dekket med vinduer og speil. Her er det et stort allrom med kjøkken/spiseavdeling og avdeling for kunstaktivitet, og egen stue med god tumleplass for allsidig grovmotorisk leik. Småbarn har eget skjermet, inngjerdet uteområde.  

For de som er litt eldre (2-3 åringene) har vi en innholdsrik toddleravdeling. I tillegg til hovedoppholdsrommet med kjøkken og spiseavdeling, har vi et tumlerom, et sansemotorisk rom og våtrom for vannleik. Avdelingen har en stor garderobe i tillegg til grovgarderobe, med god plass til ungenes utstyr.  

Storbarn bruker Mastua på gården som oppholdsareal. Her har vi et stort rom for bordaktiviteter/spising, et lite kjøkken med liten spiseavdeling, tumlerom og sansemotorisk rom, bad og garderobe. 

Vi har egen "kokk" på barnehagen. Solfrid baker og lager all maten vi spiser til alle måltidene, brød og grøt til frokost og varm lunch. Alt av mat er økologisk. 

Vi har et stort og allsidig uteområde med bringebær og solbærbusker, sklie, lavvo, lekeslott med sandkasse, utkikkstårn, scene som vi bruker til sykling og et stort amfi. Vi disponerer også eple- og plommehagen på gården. Vi har i tillegg morelltrær og vår egne lille barnehageåker. Utenfor inngjerdingen går det ponnier og sauer på beite. Høner og haner har sin egen inngjerding på tunet.Rundt barnehagen ligger fine turmuligheter. Ofte går turene våre til Sæther gård, der vi handler økologiske grønnsaker. Vi bruker Børsåsen og Børøya for lengre turer.

 ——-

Vi tar inn barn hele året dersom vi har ledige plasser.

Ta kontakt på epost:

post@barnasmoa.com

eller på telefon: 740 56 000

Spør etter styrer Nina Ersland!

 

bottom of page